dilluns, 18 d’abril del 2016

Primera setmana

Hola a tots, ja ha concluit sa primera setmana dels dos mesos que he de fer aquí, i la valoració es bastant positiva, apart que vaig estar 3 dies sense maleta la setmana en si ha anat molt bé, el primer dia va ser el més difícil pel fet de que no coneixia a ningú però he trobat molt bons companys de feina, el primer dia l'oficial al que em van assignar hem va deixar unes sabates de treball i un poc de roba fins que tingues la maleta.
Durant la setmana no hem fet cap reparació
sinó que hem anat d'un lloc a un altre fent revisions de les calderes, dipòsits de gasoil i qualque test de fums, pel que m'han comentat ara es una època en la que no hi ha gaires reparacions sinó que es fan moltes operacions de manteniment.

Aquesta es una caldera d'un bloc de pisos al que vam anar, aquí vam haver de posar una bomba de circulació nova que vam portar perque l'anterior va deixar de funcionar, aquesta ha estat l'unica reparació que hem fet aquesta setmana. Vam posar en marxa la caldera per comprovar que la bomba funciones correctament i vam canviar part de l'horari de la caldera.
Ha estat tot el que hem fet al llarg de la setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada